zákonodárci včetně senátora Warrena

Zatímco newyorští demokratičtí a senátora Chucka Schumera tlačili na prezidenta, aby odpustil až 10 000 dolarů ve federálních půjčkách prostřednictvím výkonného příkazu, Biden dal jasně najevo, že věří, že takové dramatické zrušení by mohlo být zneužitím moci. výkonná moc. Místo toho se zdá, že zaujímá o něco konzervativnější přístup navzdory skutečnosti, že podle Forbes „čtyři dotázaní Američané uvedli, že podporují odpuštění federálních studentských půjček prostřednictvím výkonného příkazu“. Drží Američany dluh ze studentských půjček zpět? Američtí studenti si půjčili od federální vlády dohromady bilion dolarů.

 

vláda. Od té doby toto číslo

rychle rostlo a dosáhlo ohromujících bilionů dolarů ročně. Toto tempo růstu přesahuje 100 %. Roční platy se v minulosti zdvojnásobily, ale školné na vysoké škole se zvýšilo mnohem více. sazby. Například školné pro vysokoškolské studenty ve veřejných institucích se od přelomu století neuvěřitelně zvýšilo. Foto s laskavým svolením senátorka Elizabeth Warren, D-Mass., v září tweetovala, že „Výkonná akce ke zrušení studentského dluhu bude mít během této zdravotní krize i po ní obrovský ekonomický stimulační efekt.

 

“Warrenová dlouhodobě

podporuje zrušení dluhu studentských půjček, plán, který byl základním kamenem její kampaně za demokratickou prezidentskou nominaci. Senátorka Warrenová má pravdu, že lidé, kteří jsou hluboce zadluženi, neutrácejí peníze na zakládání rodin nebo Telegramová data investování do své budoucnosti. To Přispívající faktory: Studentské půjčky se amortizují, což znamená, že pro většinu lidí jsou všechny měsíční platby sníženy o úroky, zatímco základní půjčka každý den přidává nové úrokové poplatky, díky nimž tyto měsíční splátky stále rostou .

Telegramová data

Netřeba dodávat, že většina

absolventů jednoduše nevydělává tolik, aby அனைத்து சாத்தியமான உள்ளடக்க வகைகளுக்கும் QR குறியீட்டை எவ்வாறு உருவாக்குவது zaplatila měsíční splátky studentské půjčky. Ve skutečnosti mají téměř všichni mileniálové pocit, že jejich vysokoškolské zkušenosti nestačily k tomu, aby jim pomohly pokročit v kariéře do bodu, kdy budou moci splatit nahromaděné dluhy. Ještě horší je, že více než 1 000 lidí stále splácí dluhy bwb directory na vysoké škole, což znamená, že mnoho Američanů má skutečně celoživotní dluhy. Požádat o hypotéku nebo dokonce uvažovat o založení rodiny se může najednou zdát možné pro ty, kterým byl dluh odpuštěn. Ale s průměrnou velikostí úvěru kolem 1 000 USD může být aktuální balíček úlevy spíše kapkou v kýblu než okamžikem, který změní život.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *