WordPress. Tutorials, tips, plug-ins

Website op WordPress stap voor stap

Alles waar je aan moet denken als je een WordPress-site wilt, in één artikel . Van domein tot webhosting, sjabloonselectie en -installatie, fotovoorbereiding, tips over handige plug-ins, tot beveiligings- en analysetools.

De beste sjablonen voor freelancers

Een  C-niveau uitvoerende lijst bijgewerkt artikel met 7 beproefde WordPress- sjablonen , inclusief tips over voor welke beroepen elke sjabloon geschikt is, hoe moeilijk het is om te gebruiken, de voordelen en mogelijke valkuilen.

De 13 handigste WordPress-plug-ins

Plug-ins voegen veel nuttige functies toe aan uw site, waardoor u bijvoorbeeld beter websiteverkeer, meer nieuwsbriefabonnees of “haringen” op sociale netwerken krijgt. Wij hebben ze allemaal voor je uitgeprobeerd en beschreven in een speciaal artikel .

Tip: Wanneer u een webhost voor uw nieuwe site kiest, raden we u aan om met één klik WordPress te hosten .

C-niveau uitvoerende lijst

Hoe een website op WordPress te beveiligen

Voor een det fungerer også som en køreplan  succesvolle werking van de website – vooral als u deze zakelijk gebruikt – is een betrouwbare en veilige werking van cruciaal belang. We hebben de procedures en hulpmiddelen die uw website tegen aanvallen beschermen, in detail beschreven en uitgelegd .

SEO voor WordPress

Zoekmachineoptimalisatie is een kleine wetenschap, maar een speciale WordPress-plug-in genaamd Yoast maakt het gemakkelijk. In dit gedetailleerde instructieartikel leert u hoe u de juiste metabeschrijvingen, koppen maakt, trefwoorden gebruikt en nog veel meer.

Divi Editor-recensie voor WordPress

Divi kan wonderen doen. Maar  eo leads je moet met haar om kunnen gaan. In een gedetailleerd overzicht bespreken we de voordelen en valkuilen van het maken van websites in Divi, zodat u de juiste beslissing kunt nemen of u deze route wilt volgen of niet.

Wij bouwen een e-shop op WordPress

In het tutorialartikel doorloopt u stap voor stap het proces van het maken van een e-shop op WordPress en het instellen van de WooCommerce-plug-in . Wij hebben tips voor leuke e-shop templates en andere handige plugins.

Vergelijking van e-shop-plug-ins voor WordPress

We hebben de bekendste plug-ins voor e-shops op WordPress vergeleken . In één artikel vind je de belangrijkste voor- en nadelen van WooCommerce, BigCommerce, MemberPress en Easy Digital Downloads.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *