11 tulusat digitaalset äriideed edukaks võrgutöötajaks saamiseks

Viimased aastad on avanud meie silmad nägema veebis varjatud võimalusi. Paljud digitaalsed ettevõtted on näinud nõudluse plahvatuslikku kasvu, kuna ülemaailmne sulgemine sundis Interneti-kasutajaid kogu maailmas otsima B2B meililoend veebist uusi sissetulekuallikaid.

Samal ajal kui olemasolevad karjäärivõimalused pälvivad avalikkuse üha suuremat tähelepanu, ei ole uued tulusad digitaalsed äriideed lakanud hüppamast.

Selles postituses tahan arutada mõningaid tulusaid ideid jätkusuutliku digitaalse äri alustamiseks ja juhtimiseks.

Internetis vabakutselisena töötamise teeb huvitavaks asjaolu, et paljud neist vabakutseliste ideedest ei nõua alustuseks suurt kapitali.

500 dollariga või vähemaga saate alustada kohe ja jälgida, kuidas teie sissetulek lühikese aja jooksul suureneb.

Peamised esiletõstmised 11 parimat digitaalse turunduse äriideed

  1. Graafiline disain või UX-disaini äri : sukelduge loomingulisse maailma, pakkudes disainiteenuseid, nagu logo loomine, veebisaitide mallid ning rakenduste ja veebisaitide kasutajakogemuse kujundus. See ettevõtmine nõuab loovust, tehnilisi oskusi ja kasutajakogemuse põhimõtete mõistmist.
  2. Konsultatsiooniäri : kui teil on konkreetses valdkonnas teadmisi, võib nõustamisteenuse käivitamine olla tulus tee. See hõlmab nišše, nagu SEO, sotsiaalmeedia turundus ja IT-ga seotud teenused, kus saate pakkuda oma teadmisi, et aidata teistel edu saavutada.
  3. SEO teenused : kuna digitaalne maastik on konkurentsivõimelisem kui kunagi varem, on SEO-teadmiste järele suur nõudlus. Otsingumootorite jaoks veebisaitide optimeerimine võib olla iseseisev ettevõte või osa laiemast digitaalse turunduse teenusest.
  4. Sotsiaalmeedia turundus/juht : ettevõtted otsivad professionaale, et navigeerida sotsiaalmeedia platvormide keerukuses. See roll hõlmab sisustrateegiate loomist, postituste haldamist ja kaasamisandmete analüüsimist, et suurendada veebis kohalolekut ja müüki.
  5. Blogiäri : muutke oma kirg kasumiks, asutades ajaveebi. Luues köitvat sisu ja võimendades SEO-d, saate reklaamide, sponsitud postituste ja sidusettevõtte turunduse kaudu publikut meelitada ja oma saidi raha teenida.
  6. Artiklite kirjutamise äri : pakkuge oma kirjutamisteenuseid väljaannetele, veebisaitidele ja ettevõtetele. See võib ulatuda ajakirjanduslikust kirjutamisest blogide ja turundusmaterjalide sisu loomiseni.
  7. Korrektuurettevõtlus : detailide terava pilguga saate pakkuda autoritele, sisuloojatele ja ettevõtetele korrektuuriteenuseid, et tagada nende tekst vigadeta ja professionaalselt lihvitud.
  8. Voiceover Acting Business : kasutage oma vokaalseid andeid ettekandes reklaamides, animatsioonides ja haridussisus. See valdkond nõuab tugevaid vokaalseid oskusi ja oskust emotsioone ja teavet häälega edasi anda.
  9. Artiklite tõlkeäri : kui valdate mitut keelt, võib tõlketeenuse käivitamine avada uksed rahvusvahelistele klientidele, kes vajavad veebisaitide, dokumentide ja sisu tõlget.
  10. Andmesisestusettevõte : kuigi see võib tunduda lihtne, on andmete sisestamine paljude ettevõtete jaoks hädavajalik. Usaldusväärsete ja täpsete andmesisestusteenuste pakkumine võib pakkuda erinevate tööstusharude klientidele pidevat töövoogu.
  11. Copywriting Business : oskuslikud tekstikirjutajad on otsustava tähtsusega veenva sisu loomiseks, mis suurendab müüki ja kaasamist. See hõlmab mõjuvate turundusmaterjalide, veebisaidi sisu ja müügikirjade loomist.

11 kuuma ideed eduka digitaalse äri alustamiseks: sügav sukeldumine

Uurime parimaid digitaalseid äriideid, millega oleme seni kokku puutunud:

1 – graafiline disain või UX disaini äri

See on üks digitaalsetest ettevõtetest, mis tänapäeval veebis plahvatuslikult kasvab. Graafiline disain seisneb sõnumite edastamiseks visuaalse sisu loomises. See hõlmab logokujundust , bännerreklaame, veebisaitide malle, raamatukaaneid, visiitkaarte, tootesilte, T-särkide kujundust, meiliturunduse malle, infograafilist kujundust , silte, mobiilirakendusi, tarkvaraliideseid jne.

Kui rääkida graafikast ja disainist kui ettevõttest, on nimekiri pikk. Selle põhjuseks on digitaalsete seadmete kasutajate visuaalsete vajaduste mitmekesisus ja enamik neist nõuavad tipptasemel pakkumiseks spetsiifilisi oskusi ja tööriistu.

UI /UX disainisegment on muutumas atraktiivsemaks tänu kasvavale nõudlusele veebisaitide, veebirakenduste, mobiilirakenduste, lauaarvutitarkvara ja videomängude järele.

Kui teil on mõningaid disaini- ja turundusoskusi, võib vabakutselise ettevõtte asutamine UX-i disainerina olla väga tulus.

UX-i disaini eesmärk on tagada, et rakendus või veebisait oleks kujundatud viisil, mis annab kasutajale parima võimaliku kogemuse. See tähendab, et veenduge, et see oleks meeldiv, hõlpsasti navigeeritav ja hõlpsasti kasutatav.

Siin jagab Coren meiega oma kogemusi, kuidas liikuda täistööajaga töötajast vabakutseliseks UX-disaini alal . Töö saamine on tema sõnul raske (eriti alustajatel), kuid mitte võimatu. (Rohkem näpunäiteid selle kohta on allpool.)

Kuna WordPress ja teised sisuhaldussüsteemid (CMS) võtavad järk-järgult veebi üle, liigub veebidisaini äri nendele sisuhaldussüsteemidele mallide loomise suunas.

Lisaks nende veebirakenduste jaoks vajaliku tehnoloogia jaoks vajalikele kodeerimisalastele teadmistele on teil vaja visuaalsete elementide loomise oskusi, et muuta mallid atraktiivseks ja atraktiivseks.

B2B meililoend

Lihtne graafiline disain

Logo kujundamine, raamatukaaned, visiitkaardid, flaierid ja veebibänneri kujundus on viimasel ajal nii palju hõlbustatud. Rakendused ja kujundustööriistad võimaldavad valida tohutu kujundusmallide teegi hulgast, kohandada ja eksportida valmistoodeteks.

Kui teil on vähe teadmisi keeruliste disainitööriistade (nt Photoshop) kasutamisest , saate veebimallipõhiste graafilise disaini platvormide (nt Canvas, visme, designhill jne) abil alustada ja juhtida edukat disainiäri.

Kui soovite saada UX-i disaineriks, kasutate selliseid programme nagu Adobe XD, Figma, Axure jne. Nende tööriistade kasutamiseks pole vaja muud, kui tasuda kuutasu, mis on enamasti käeulatuses.

2 – konsultatsiooniäri

See on tulus online-äriidee. Kui olete mõne valdkonna ekspert, võite lihtsalt minna nõustamisele ja teenida raha, nõustades inimesi, kes vajavad teie valdkonnas abi.

Mõne tööstusharu puhul ei pruugi te edu saavutamiseks isegi litsentsi vajada.

Digitaalse karjääri jaoks pole vaja muud, kui luua veebis kohalolek ja olla klientide poolt leitav.

Inimeste abistamine sellistes valdkondades nagu SEO , ajaveebi pidamine, sotsiaalmeedia turundus ja paljud IT-ga seotud ettevõtted ei nõua tingimata litsentsi, eriti kui töötate puhtalt võrgus ilma tavalist kontorisaiti kasutamata.

Mõned kiired nõustamisideed on järgmised:

  1. Finantsnõustamine
  2. Õigusalane nõustamine
  3. Turundusalane nõustamine
  4. UX ja kasutajaliidese kujundamise nõustamine
  5. Fitnessi nõustamine
  6. Karjäärinõustamine
  7. WordPressi nõustamine
  8. YouTube’i nõustamine
  9. Keskkonnaalane nõustamine
  10. Kolledži nõustamine
  11. Tutvumisalane nõustamine
  12. Pulmakonsultatsioonid
  13. Muusikaalane nõustamine

Tegelikult on see nimekiri lõputu. Inimesed vajavad abi kõigis tööstusharudes. Sa pead lihtsalt olema tark ja tooma oma teadmised, et pakkuda neile abi ja saada tasu.

Veebipõhised nõustamistööriistad pole üldse probleem. Põhimõtteliselt on vaja kalendrit ja suhtlusvahendit. Kalendritööriist võimaldab teie klientidel aegu broneerida või vastu võtta ja makseid teha.

See näitab teie turule, millal olete saadaval ja millal mitte.

Suhtlustööriistad võimaldavad teil suhelda klientidega ning jagada faile, ekraanipilte ja muid materjale. Kõik need on Internetis saadaval. Peate lihtsalt googeldama ja koostama pika nimekirja, mille hulgast valida.

3 – SEO teenused

Otsingumootoritele optimeerimisest on saanud keeruline valdkond.

Kuna seda ei saa teha keegi ja nõudlus aina kasvab, peavad inimesed sellele keskenduma ja omandama vajalikud oskused.

Kuigi SEO konsultandiks saamine on digitaalne äri, võite soovida keskenduda konkreetsetele SEO tegevustele, nagu linkide loomine, auditeerimine, tarkvara jne.

Kui oskate saite hea asetuse saamiseks hästi optimeerida, kui turul on selliseid SEO-rakendusi nagu SEMrush, Ahrefs jne, võib auditeerimisettevõtte loomine olla lihtne.

Need rakendused aitavad teil tuvastada saidi sisu ja konfiguratsiooniga seotud probleeme ning teha optimeerimisettepanekuid.

4 – sotsiaalmeedia turundus/juht

Sotsiaalmeedia on kasvanud sotsiaalmeediast äri ja poliitika kajastamiseni.

Sotsiaalmeedia kampaaniate loomine ja läbiviimine on nii nõudlik ja hirmutav. Brändid otsivad nüüd sotsiaalmeedia spetsialiste, kes aitaksid neid uusi kliente hankida ja oma äri laiendada.

Sotsiaalmeedia juhina või kogukonnajuhina aitate ettevõtetel erinevatel sotsiaalmeedia platvormidel välja töötada ja ellu viia sisustrateegiaid, et suurendada oma kohalolekut veebis ning parandada turundus- ja müügitegevust.

Sotsiaalmeediajuhiks saamine pole mingi raketiteadus.

Eduka kogukonnajuhina vajate aga kõiki või enamikku neist oskustest .

5 – ajaveebiäri

Blogimine on kiiresti muutumas üheks suurimaks sisu loomise ja levitamise kanaliks. Blogijana loote ja turundate sisu, et luua turg. Kui teie turg kasvab, saate tulu teenida mitmel viisil.

Nagu paljudes vabakutselistes ettevõtetes, ei vaja te edukaks ajaveebipidajaks saamiseks mingeid spetsiifilisi oskusi.

Kuid blogimine selle kohta, mida te juba teete, võib olla kiire samm tegevuse varajase edu saavutamiseks. Edukas ajaveebistrateegia algab sisuteemadega, et tuvastada turunduskanalid ja raha teenida.

Ärge hüpake ajaveebi pidama, ilma et oleksite korralikult läbi mõelnud, kust alustada ja kuidas jätkata.

6 – Artiklite kirjutamise äri

Artiklite kirjutamine on tulus äriidee inimestele, kes oskavad sõnu hästi. Teete selliseid töid nagu ajalehtede, ajakirjade, ajakirjade jne kirjutamine ning teie kirjutised on uudiste, uurimistulemuste, akadeemilise analüüsi, arutelu jne edastamiseks.

See äri nõuab palju uurimistööd ja kirjutamisoskust ning edukaks kirjanikuks saamiseks peate käsitlema mitmesuguseid teemasid.

7 – Korrektuur

See on kõrgepalgaline ja tulus oskus, mida saate kodus õppida. Enamikul karjääriplatvormidel leiate palju korrektuuritöid.

Korrektoreid on tänapäeva sisuturunduse maailmas väga vaja.

Need on olulised, sest kirjutades võid kogemata teha väikseid vigu, mida isegi tagasi lugedes ei märka. Korrektor suudab lausetes ja sõnades vigu märgata ning kiiresti toimetada.

Eduka korrektorina peate olema ülimalt hea ja näitama üles head artiklite toimetamise oskused. Peate olema põhjalik ja pöörama tähelepanu detailidele.

8 – Voiceover näitlemise äri

Kas teil on suurepärane hääl? Noh, võib-olla saate selle sissetulekuallikaks muuta.

Häälnäitlejana kasutate oma häält toote turustamiseks, meelelahutuseks, loo jutustamiseks, tegelase jäljendamiseks jne. See artikkel aitab teil muuta oma loomuliku hääle kuumaks äriks.

8 – Artiklite tõlkeäri

Kas olete kakskeelne või mitmekeelne? Kui valdate vabalt rohkem kui ühte ärikeelt, võib see olla teile lihtsalt võimalus alustada vabakutselise tõlkeäri.

Kuna ettevõtted kasvavad üle piiride ja Internet võimaldab ettevõtetel kogu maailmas ühendust luua, on tõlkevajadus suur. Võimalik, et veebisisu tõlkimise alustamiseks ei pea te omandama muid oskusi.

Kõik, mida pead tegema, on registreeruda tööplatvormidele Kako pronaći broj faksa na pisaču ja märkida oma keeleoskus. Kui teid märgatakse, hakkavad teie poole tulema töökohad.

9 – Andmesisestusettevõte

See hõlmab teabe sisestamist elektroonilisse vormingusse. Andmesisestus nõuab palju tippimist ja edasiseks töötlemiseks peate sisestama teabe paberkoopiatest, helisalvestistest või videotest Wordi dokumenti, Exceli või mis tahes tarkvara.

10 – Copywriting Business

Copywriters erinevad artiklite kirjutajatest. Nad on eksperdid, kes abistavad ettevõtte müügimeeskonda turunduseks mõeldud sisu loomisel.

Nad uurivad, kavandavad ja kirjutavad koopiaid, mille eesmärk on kaupade ja teenuste reklaamimine ja turundamine oma klientide nimel.

Copywriterina peate arendama oma oskusi kirjutada müügikirju, blogipostitusi, reklaame, toodete tehnilisi dokumente jne.

11 – Fotograafiaäri

Hea fotograaf ei ole ainult see, kes kaamerat kaasas kannab, vaid see, kes on detailide suhtes väga terav. Ta peab suutma oma varustust manipuleerida ja hetki jäädvustada sellise nurga alt, mis paneb tema fotod silma.

Fotograafina Internetis raha teenimiseks on kolm võimalust:

  1. Palkake ürituste ajal fotosid tegema. Saate taotleda enda lähedal asuvaid pildistamisvõimalusi veebipõhiselt tööplatvormilt.
  2. Registreeruge esmaklassilistel fotoplatvormidel ja saatke oma pildid. Nii jagate kasumit platvormiga iga kord, kui teie pilt tellitakse. Mõned laialdaselt kasutatavad platvormid teie fotode müümiseks on Shutterstock, iStockphoto, ofset, Depositphotos.
  3. Saate fotode redigeerimise ja eriefektide rakendamise eest tasu. Selleks peab oskama kasutada ka fototöötlustarkvara.

12 – Vabakutseliste töökohtade leidmine ja oma veebiäri arendamine

Üks asi on oskuste hankimine ja teine ​​asi leida ja palgata. Kiireim viis edasi on tellida vabakutselised platvormid ja hakata kasutama juba olemasolevat turgu.

Siiski on kaks peamist punkti, millega peate sel juhul tegelema:

  1. Uue liikmena võib teil olla raske tööle saada konkurentsi ja väga atraktiivse profiiliga kogenumate töötajate olemasolu tõttu. Aga see ei tohiks üldse probleem olla. Kannatlikkuse ja nutikusega ronite peagi tippu.
  2. Vabakutselised platvormid loetlevad teie platvormi ja aitavad klientidel teid tasuta leida. Siiski vähendavad nad teie platvormi kasutamise eest teie sissetulekut.

Turu laiendamiseks ja töökohtade leidmiseks liituge rohkemate tööplatvormidega, kasutage professionaalseid profiilipilte ja veenduge, et teie profiililehel poleks tühje kohti.

Nendel tööplatvormidel on eelisõigus teie konto peatada või keelata ilma eelneva teavituseta. Kui see juhtub, võivad teil olla tõsised tagajärjed, kui te ei levi.

See võib alati juhtuda, kuna teil pole nende platvormide üle kontrolli. Üks asi, mida soovitan teil teha, on luua oma ajaveeb, kus saate oma oskusi tutvustada ja teenuseid müüa.

Pakkimine

Tänapäeva infomaailmas võib igaüks olla hõivatud ja saada palka. Kasutage lihtsalt neid digitaalse turunduse äriideid oma käte määrimiseks.

Vabakutselisi töökohti on palju ja paljude 1000 mobile phone numbers võimaluste jaoks pole enam füüsilist kontakti vaja.

Alustamine ei pea olema kallis. Loodan, et need päevad on teie aju tööle pannud.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *