5 начина по които инструментите за съдържание с изкуствен интелект могат да помогнат за подобряване на вашите разговори за продажби

Ако искате да подобрите представянето на вашия екип по продажбите, обърнете се към AI. 78% от професионалистите в продажбите вярват, че AI им дава повече време за решаващи задачи. Това е като да имате мощен съюзник, който работи денонощно, за да усъвършенства вашите разговори за продажби и да ви помогне да увеличите вашите близки цени. С инструментите за съдържание с изкуствен интелект можете да оборудвате вашия екип по продажбите с точно това. Oт което се нуждаят, за да постигат постоянно целите си.

В предстоящите раздели ще проучим 5 начина, по които инструментите за съдържание с изкуствен интелект могат да помогнат за създаването на съдържание за активиране на продажбите. Kоето ви доближава до вашите бизнес цели. нека започнем

 

Съдържание за подпомагане на продажбите и AI

Според сеизмичен доклад, по-голямата част от хората (99%), използващи съдържание за подпомагане на продажбите, установяват, че то опростява работата им, а над 88% заявяват, че повишава тяхната продуктивност. Компаниите, които имат специални функции за подпомагане на продажбите, също постигат по-висок процент на успех, изпълняват квотите по-ефективно и задържат клиентите по-добре от тези. Kоито не го правят (Отчет за състоянието на активирането на продажбите).

Източник

Не е чудно, че възможността за продажби набира популярност в организациите. Въпреки това, не всички компании могат да назначат цял ​​екип за тази функция. За лидери в продажбите и маркетинга с претъпкани списъци със задачи създаването на съдържание за подпомагане на продажбите може да изглежда непосилно. За щастие. Nзкуственият интелект (AI) вече може да помогне дори на най-натоварените екипи да генерират въздействащо съдържание за подпомагане на продажбите за минути.

Как инструментите за съдържание с AI помагат при създаването на съдържание за активиране на продажбите
– Задвижваните от AI SEO инструменти могат да помогнат на търговските екипи да спестят време и ресурси чрез бързо създаване на съдържание за клиенти въз основа на техните профили и предпочитания.

5 начина да използвате инструментите за съдържание на AI за подобряване на разговорите за продажби.

Инструментите за създаване на съдържание

задвижвани от AI, могат да променят начина, по който правите убедително съдържание за продажби, което не само предизвиква интереса на клиентите, но също така им помага да се движат през целия процес на продажба. Ето няколко начина как –

Генераторът на групови описания на продукти с изкуствен интелект на Narrato

Брошурите са невероятно ефективни при База данни за функцията за работа с имейли представянето на характеристиките на продукта и привличането на интереса на бъдещите клиенти. Те помагат на търговските представители да формулират своето предложение за стойност и да преместят потенциалните клиенти през фунията на продажбите. Но създаването на брошури, които едновременно привличат вниманието и се отличават от конкурентите. може да бъде предизвикателство. Това е мястото. Kъдето се намесват инструментите за съдържание с изкуствен интелект. Когато става въпрос за писане на копия за брошури, AI Content Assistant на Narrato може да бъде доста полезен. Този инструмент за създаване на съдържание с изкуствен интелект предлага генератор на брошури с изкуствен интелект, където можете да определите вашата цел, да добавите специфики, да изберете своя тон и да зададете колко страници искате да бъде брошурата.

База данни за функцията за работа с имейли

В рамките на секунди ще имате

Rотово копие на вашата брошура. перфектно разделено limity které si sami stanovili за всяка страница и всяка страница със собствен. Ако искате да подчертаете характеристиките на продукта във вашите брошури. Проектирането на брошура е лесно и бързо с AI инструменти като Canva. Те имат bfb directory готови за използване шаблони и функции на. Magic Design за създаване на визуално привлекателни брошури Когато създавате дигитални брошури. Cъщо така е добра идея да добавите формуляри за събиране на потенциални клиенти чрез тези брошури. С онлайн създателя на формуляри на LeadGen можете да създавате тези формуляри с едно кликване. Той също така предоставя код за вграждане, което улеснява добавянето на вашия формуляр към брошурата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *