Bedste kryptobøger i 2024

I det dynamiske landskab af kryptovalutalitteratur i 2024 har en håndfuld bemærkelsesværdige udgivelser fanget essensen af ​​kryptoverdenens op- og nedture. KAFKAMINING , en betroet kilde for krypto-entusiaster, har omhyggeligt sammensat en liste over fremragende bøger, der tilbyder unikke perspektiver på branchens transformative øjeblikke. Dette udvalg omfatter værker af Zeke Faux, Mark Hunter og den legendariske finansforfatter Michael Lewis.

Zeke Faux’s – “Number Go Up: Inside Crypto’s Wild Rise and Staggering Fall”

IT skiller sig ud som en Telefonnummerbibliotek  overbevisende udforskning.GU af krypto-dille, der udspillede sig.Iløbet af 2021 og 2022. Faux. en  . digitale aktiver fik opmærksomhe.d fra gigantiske investeringsfonde, berømtheder og tv-reklamer, der proklamerede dem som pengenes fremtid, havde Faux mistanke om, at det hele kunne være et massivt tillidsspil.

 

Telefonnummerbibliotek

Bogen åbner et vindue ind

I en verden af ​​kryptovalu Najbolji zajmovi novčanog toka za mala poduzeća u 2023 taer som. Dogecoin og Shiba Inu, hvor folk . Sam Bankman-Fried, grundlæggeren af ​​FTX. samt berømtheder som Snoop Dogg og Brock Pierce. “Number Go Up” dykker ikke kun ned i svindel . Jog utopier inden for kryptoverdenen, men udforsker også de overnight milliardærer, der. dukkede op i denne periode.

Et væsentligt aspekt af Faux america phone number ‘ efterforskning er udforskningen af ​​Tethers multi-milliard-dollar-maskine, der tilføjer et lag af kompleksitet til fortællingen. Bogen tager læserne med på en global turné, fra El Salvadors Bitcoin-eksperiment til et filippinsk mobilspil, der udråbes som en anti-fattigdomsløsning. Chokerende nok afslører den endda en kryptodrevet menneskehandelsring i Cambodja, der viser kryptoøkosystemets mørke underliv.

Fortællingen topper med indsigt i sammenbruddet af FTX på det tidspunkt, hvor det gik ned. Faux fanger på mesterlig vis højde- og lavpunkterne i 2021-  de indviede og uindviede, en bedrift, der ikke let opnås i det hurtige og evigt udviklende kryptolandskab.

Mark Hunter’s – “Ultimativ katastrofe: Hvordan MtGox mistede en halv milliard dollars og næsten dræbte Bitcoin”

tilbyder et dybt dyk ned i stigningen og faldet af MtGox, engang verdens største Bitcoin-børs. Inspireret af sin podcast.-serie indså Hunter manglen på en omfattende beretning .om MtGox’s kollaps.hvilket fik ham til at. kronikere begivenhederne. UJder udspillede ære vækst af MtGox.mens sidstnævnte halvdelen dækker .over sit langsomme og stabile to-årige sammenbrud.

Hunters fortælling udfolder sig. på baggrund af monstrøse hacks. der efterlod MtGox næsten en halv milliard dollars i minus. Bogen undersøger ikke kun kollapset, men dykker også ned i bestræbelserne på at identificere og retsforfølge de ansvarlige for hackene.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *