Väärtusliku ülevaate leidmiseks alustage Google Analyticsi sihtlehe aruandega [Video]

Google Analytics on populaarne tööriist veebisaidile laekuva liikluse analüüsimiseks. Seal on palju andmeid, millesse võite eksida. See Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje annab üksikasju selle kohta, kust teie saidi külastajad tulevad, kuidas nad teie saidiga suhtlevad ja milliseid seadmeid nad kasutavad.

MIKS PEATE OMA GOOGLE ANALYTICSI SIHTLEHE ARUANNE ANALÜÜSIMA

Analytics on sihtlehe eesmärkide ja edukuse mõistmise oluline komponent.

Edukas sihtleht annab kasutajatele selge tee ja suurendab konversioonimäärasid. Mõned peamised tegurid, mis mõjutavad konversioonimäärasid, on järgmised:

– Sisu pakutakse

– Navigeerimise lihtsus

– Selge üleskutse tegevusele

Google Analyticsi sihtlehe aruanne näitab, kui hästi need komponendid teie veebisaidil koos töötavad.

Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje

LIIKLUS TEIE SIDULEHTELE

See ei ole kõigile sobiv lahendus. Need vidinad sõltuvad sellest, millist veebivara teil on ja mida on teie jaoks oluline jälgida. See peaks siiski andma teile juhiseid ülevaate armatuurlaua konfigureerimiseks.

Google Analyticsi sihtlehe aruanne annab teile liikluse jaotuse. Leiate kõige suurema liiklusega sihtlehed, st need lehed, mida kasutajad esmalt kõige rohkem vaatavad.

Kuna need lehed võivad olla kasutajale teie veebisaidi tutvustus, sisaldab Google Analytics andmeid sihtlehti vaatavate uute kasutajate arvu kohta.

KÄITUMINE JA KASUTAJA KAASAMINE SIDULEHTELE

Suure kasutajate seotusega sihtlehtede loomine toob kaasa kõrgemad konversioonimäärad. Seda seetõttu, et see pakub saidi külastajatele Maida tsohon abun ciki paremat kogemust. Sisu peaks olema selge, lühike ja kergesti mõistetav, et säilitada nende huvi ettevõtte pakutava toote või teenuse vastu.

Selles aruandes näitab Google Analytics teile, kuidas kasutajad teie sihtlehtedega suhtlevad. Näete, kas kasutajad kipuvad teie veebisaidil ringi liikuma.

KONVERSIOONIDELE JUHTAVAD SIHTLEHED

Lõpuks pakub Google Analyticsi aruanne andmeid selle kohta, kas teie sihtlehed toovad kasutajaid teie veebisaidil konversioonini. Saate valida, milliseid konversioone soovite sihtlehe aruandes vaadata.

Näiteks võib see olla sihtleht, teie määratlus edukalt kaasatud kasutajate kohta, näiteks need, kes vaatavad rohkem kui nelja lehte, konkreetne seotus või toote ostmine.

KASUTA ANDMEID OMA VEEBISAIDI PARANDAMISEKS

Saate kasutada sihtlehe aruande andmeid, et 1000 mobile phone numbers saada teavet oma sihtlehtede toimivuse kohta. See võimaldab teil testida oma lehtede elemente ja parandada kasutajakogemust.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *