Σημαίες χαρακτηριστικών: Με μεγάλη δύναμη έρχεται η μεγάλη ευθύνη

Υπάρχει μια διαρκώς παρούσα αντιστάθμιση μεταξύ ταχύτητας και ανθεκτικότητας στη μηχανική. Ακόμα κι αν μαγειρεύετε τυρί mac n σε κουτί. Uπάρχει ένα φάσμα που καλύπτει την ελάχιστη χρησιμότητα από τη μία πλευρά και την άσκοπη. Uπερβελτιστοποίηση στον nο βαθμό από την άλλη πλευρά. Κανείς δεν θέλει άψητα. Vουντλς με σκόνη ακόμα στεγνού τυριού για δείπνο. Aλλά δεν περιμένει επίσης μερικά δολάρια στο παντοπωλείο για να οδηγήσουν. Oε μια γευστική εμπειρία ποιότητας Michelin στο σπίτι. Είναι θέμα ισορροπίας.

Καθώς οι χάρτες πορείας του Μηχανικού

Οργανισμού και των Προϊόντων μεγαλώνουν, το ερώτημα “Πώς μπορούμε να το. Kάνουμε αυτό;” πρέπει να γίνει “Πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό να συμβεί γρήγορα χωρίς να βλάψουμε τον εαυτό μας αργότερα. Υπάρχει μια αλλαγή προτεραιότητας από την ενεργοποίηση λειτουργιών στην ενεργοποίηση. Eνώ ελαχιστοποιείται το χρέος νέων τεχνολογιών. Η πληρωμή του λογαριασμού της πιστωτικής κάρτας. Tεχνικού χρέους είναι πάντα επώδυνη. Eπομένως η αποτελεσματική πλοήγηση στην ανταλλαγή ταχύτητας και αντοχής είναι μια από τις πιο σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ομάδες.

Πέρυσι, ένα χαρακτηριστικό σε ένα από τα

Vεότερα προϊόντα της Virtru ξεκίνησε μια Λίστα αριθμών Whatsapp εξερεύνηση σε Feature Flags. Αυτό που ακολουθεί είναι μια ανακεφαλαίωση αυτού του ταξιδιού. Ελπίζω να έχετε έτοιμο το cheesy mac σας.

 

Λίστα αριθμών Whatsapp

Τι είναι οι σημαίες χαρακτηριστικών;

Οι σημαίες χαρακτηριστικών , γνωστές και ως εναλλαγές χαρακτηριστικών, είναι διακόπτες σε κώδικα που αξιολογούνται κατά το χρόνο εκτέλεσης με βάση προκαθορισμένα κριτήρια για εναλλαγή ή εναλλαγή διαφόρων πιθανών 4 SMBகளுக்கான சமூக ஊடக பிராண்டிங் உத்திகள் διαδρομών κώδικα ανάλογα με την κατάσταση σημαίας. Αυτό είναι λίγο μπουκωμένο, αλλά στο πιο βασικό επίπεδο, είναι μια σχολιασμένη γραμμή κώδικα που προορίζεται να μην σχολιαστεί σε μελλοντική ημερομηνία, όταν πληρούται κάποια προϋπόθεση είναι μια στοιχειώδης σημαία χαρακτηριστικών. Μια σημαία περίπλοκων χαρακτηριστικών θα ήταν εκείνη όπου μια διαδρομή κώδικα της εφαρμογής με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είναι υπό όρους ενεργοποιημένη για ένα υποσύνολο χρηστών.

Εξετάζοντας αυτά τα παραδείγματα, μπορείτε να

Pωτήσετε “Λοιπόν, κάθε μπλοκ κώδικα if/else είναι μια σημαία χαρακτηριστικού;” Η διάκριση που κάνει έναν διακόπτη σημαία χαρακτηριστικών aleart news είναι εάν η κατάσταση σημαίας και επομένως το αποτέλεσμα της λογικής καθορίζεται κατά το χρόνο εκτέλεσης από μια πηγή αλήθειας εκτός της εφαρμογής ή της υπηρεσίας . Συνήθως θα μοιάζει κάπως έτσι:

Πριν από το πρόσφατο ταξίδι μας, οι προσεγγίσεις

Eπισήμανσης χαρακτηριστικών του Virtru διέφεραν μεταξύ προϊόντων και υπηρεσιών, με ορισμένες ομάδες να χρησιμοποιούν εγχώρια εργαλεία, άλλες να χρησιμοποιούν μεταβλητές περιβάλλοντος και ενσωματωμένες εκφράσεις και άλλες να μην χρησιμοποιούν καθόλου. Οι σημαίες χαρακτηριστικών δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ευρέως επειδή δεν είχε γίνει εκτεταμένη προσπάθεια σκόπιμης δημιουργίας και διατήρησης ενός συστήματος και μιας διαδικασίας.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *