Det er godt at huske på, at overraskelser

Et salgsopkald med tre hænder betyder at udnytte dit interne. A  team til at levere en rig, lærerig, mangefacetteret salgsoplevelse, hvor alle tre hjælper med at forstå din kundes behov, stille intelligente, tankevækkende spørgsmål og dele relevante historier, der hjælper. A  den potentielle kunde med at forstå, hvorfor din kundeemne virksomheden er det bedste valg for dem.

Stil spørgsmål

At stille spørgsmål er den bedste måde at få en kunde til at åbne op. A  og dele deres problemer, udfordringer, smerte, tanker og meninger.

Alle disse oplysninger kan, hvis de indsamles og behandles korrekt og. A  strategisk , hjælpe med at forstå købsmotiver og skabe det perfekte sæt af anbefalinger eller løsninger.

Men måske endnu vigtigere: At stille spørgsmål og tale om dig selv hjælper. A  folk med at føle sig selvsikre.

Når man viser tilstrækkelig interesse til at stille målrettede og dybdegående. A  spørgsmål, opfatter folk en positiv følelse af virksomheden, sælgerne og dermed også produkterne og ydelserne.

En god praksis er at oprette et bibliotek med spørgsmål og dele dem med dine reps – ikke alle spørgsmål vil være relevante, og nogle kunder vil have brug for flere spørgsmål end . A andre, men ved at dele denne samling, vil dine reps være bedre rustet til at få dem til at føle sig trygge .

Ved at stille spørgsmål vil det desuden også være lettere at skabe en 2024 Opdateret telefonnummer Lead From Worldwide  problemfri salgsproces .

2024 Opdateret telefonnummer Lead From Worldwide

Giv kontekstualiseret indhold

Hvis du virkelig ønsker at gøre indtryk under salgsprocessen og øge . A din konverteringsrate , så er det vigtigt at definere, hvordan du kan levere træningsindhold, der er Kontuan oinarritutako marketin estrategia onena eraikitzeko aholkuak   kontekstualiseret til hver kundes specifikke behov, spørgsmål, bekymringer eller problemer.

Dette indebærer at kende smerten, selv før den kommer til udtryk. A og at være forberedt med indhold, der reagerer på disse behov .

 

For eksempel, når kunder har problemer med at få deres hjemmeside til at generere kundeemner, deler vi denne blogartikel .
Når kunder udtrykker bekymring over, at deres nuværende . A markedsføring ikke er særlig strategisk, deler vi denne ressource .

At levere kontekstuelt indhold til problemer og  udfordringer er. A  måden at få dem til at begynde at stole på virksomheden.

Udvikle forslaget sammen med den potentielle kunde

i B2B ikke er særlig værdsat .

Af denne grund anbefales en modus operandi som mange virksomheder. A  hvor forslaget og estimaterne er udviklet og først derefter foreslået for kunden – ikke.

Denne måde at arbejde på leder efter oplægget til samtaler om, hvad der . A skal ændres for at gøre løsningen egnet til specifikke behov, men dette arbejde chine directory burde allerede være udført.

Så i stedet for selv at udvikle anbefalingerne, er det vigtigt at sætte dem sammen med klientens bidrag og samarbejde.

Denne fase hjælper med at dække en masse terræn og giver kunden mulighed for at se, hvad virksomheden tænker og give feedback, så de kan lave præcis, hvad de ønsker eller har brug for.

Fokuser den endelige præsentation på kunden

En af de største fejl, sælgere begår, er at gøre den endelige præsentation til en informationssession.

Afsluttende præsentationer skal være 90 % kundefokuserede og kun 10 % virksomhedsfokuserede .

Der er ingen grund til at dykke ned i samarbejdspartnernes historie, erfaring, gyldighed…

Nøglen er at tale om, hvordan virksomheden har til hensigt at understøtte og forbedre kundens B2B-salgsstrategier, hvad det vil gøre for dem, og hvad de skal forvente af samarbejdet – fra tid til resultater til afkast af investeringen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *