6 trends van het moderne internet – of hoe u dit kunt doen als u geen ontwerper bent

Originele foto’s op groot formaat

Het web is niet langer slechts een pagina met informatie. Om bezoekers te boeien en jezelf of je product 2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd  beter te verkopen, moet je emoties bij hen oproepen .

De snelste manier om de aandacht van uw websitebezoeker te trekken is met een grote omslagfoto . Een treffende foto van uw producten of focus zegt meer dan tekst en de gebruiker weet meteen waar hij vandaan komt. Een foto met de juiste sfeer geeft uw bedrijf een stralend gezicht.

Als u producten of diensten aanbiedt in uw eigen vestiging, laat dan uw fotogalerij zien . Zo kan de klant vooraf zien wat hij kan verwachten en kun je hem afstemmen of enthousiast maken. Wees niet bang om te investeren in het maken van professionele foto’s die voor een klant de beslissing kunnen nemen om
bij u te kopen en niet bij die van een concurrent.

2. Goed gekozen typografie en lettertypestijl

De keuze van de lettertypestijl moet overeenkomen met wat u doet. Moet uw website leuk of serieus zijn? Wil je een romantische sfeer, drama creëren of elegant overkomen? De lettertypestijl maakt de sfeer van de hele pagina compleet .

Als u op zoek bent naar een mooi lettertype voor uw website, biedt Google Fonts tegenwoordig gratis veel originele stijlen aan.

Lettergrootte is ook van belang. Grotere lettertypen benadrukken de primaire boodschap op de pagina, terwijl kleinere lettertypen uiteraard de aandacht naar de hoofdboodschap leiden. Hierdoor ontstaat een hiërarchie die het begrip van de webpagina ondersteunt en gebruikers helpt de inhoud te vinden die ze nodig hebben.

2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd

3. Beknoptheid en beknoptheid

In de huidige  field work practice at telkom purwokerto vocational school stroom aan informatie is het van essentieel belang om beknopt te zijn en alleen de essentiële informatie te verstrekken die tot een doel leidt. Dit is meestal het kopen van uw diensten/producten, het lezen van uw blog, het voeren van een telefoongesprek dat u een nieuw bedrijf oplevert of het bijwonen van uw evenement. Vergeet langdradige introducties zoals “Welkom op mijn website gewijd aan …”. Concentreer u op de essentie , d.w.z.

  1. bewustzijn creëren – uw focus, waar u goed in bent, kan vaak een slogan uitdrukken die u of uw producten kenmerkt
  2. interesse wekken – waarom klanten voor jou zouden moeten kiezen, wat jou anders maakt dan de concurrentie
  3. creëer verlangen – laat klanten de resultaten van uw werk zien, geef referenties om uw geloofwaardigheid en professionaliteit te bevorderen
  4. call-to-action — geef websitebezoekers de kans om klant bij u te worden, idealiter met een op de juiste plaats geplaatste actieknop (bijvoorbeeld ‘boek een verblijf’ of ‘ik wil dit’)

 

4. Eén pagina zonder bladwijzers (enkele pagina)

Deze trend is ingezet door eo leads  mobiele telefoons, waar, vanwege de beperkte ruimte voor berichten.

navigatie door te scrollen (door de pagina van boven naar beneden te verplaatsen) het wint van het schakelen tussen tabbladen in het menu.

Het blijkt dat alles wat een klant over uw aanbod wil lezen, eenvoudig op één pagina kan worden gepresenteerd. Zelfs op een gewone monitor.

Als je de klant op de juiste manier voorziet van informatie (zie het vorige punt).

zal het voor hem vanzelfsprekend zijn om deze te tekenen door de pagina van boven naar beneden te lezen.

en heb je geen navigatietabbladen nodig. Complexere inhoud moet worden gescheiden door kopjes. Bekijk een mooi voorbeeld  van deze trend.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *