Защо шаблонният уебсайт е по-добър от персонализирания

Когато се вземе категорично решение какъв да бъде един уеб сайт, следващото нещо, което трябва да решите е дали да го създадете по готов шаблон или да поръчате изработка на индивидуален дизайн. Последното ще изисква допълнителни инвестиции – работата на дизайнера ще трябва да бъде платена. Или може би няма да ви се наложи, ако поставите точна задача на специалистите и изразите целите на създаването на интернет проект.

Тогава няма да има значение дали сайтът е създаден от нулата или е преработен

Около 90% от съществуващите интернет сайтове имат търговски трафик. Те се Списък с имейли за държави нуждаят от промени и подобрения, за да увеличат броя на посетителите и съответно транзакциите. Нека да разгледаме причините, поради които готовото решение е по-изгодно от създаването на уебсайт от нулата.

Бърз нишов тест

Често срещана грешка на начинаещите предприемачи е да излеят целия си бюджет в нов уебсайт, плащайки за скъпи дизайнерски иновации. В същото време е тъжно, ако инвестициите не са планирани извън създаването на изискан дизайн и никой не е имал време да мисли за промоция. Скритият недостатък на индивидуалния дизайн е, че по време на процеса на разработка времето понякога се увеличава точно на етапа на прототипи и чертежи.

Списък с имейли за държави

Безкрайните редакции като „поправяне на бутоните“ и „игра с шрифтове“ са измъчвали повече от един уеб дизайнер. Те са честа причина за пропуснати дати за стартиране на проекти. Защо се случва това:

Това е първият опит на Клиента в изработката на уебсайт. Той не е готов да се довери на дизайнера да създаде визуалния компонент;
Клиентът иска сам да участва в създаването, да направи нещо необичайно. Нещо, което другите нямат. Времето тече, определеният бюджет се изчерпва, но мечтата остава неосъществена.
Съвет към хората, които искат да отворят нова ниша: изберете готово решение, което по-късно може да бъде променено и модифицирано, ако бизнесът се подобри. Например, направете продуктов каталог, който може да бъде надграден до онлайн магазин чрез свързване на пазарска количка и настройка на допълнителна функционалност в рамките на един шаблон. Ако имате ограничен бюджет, този вариант е най-оправданият. Така ще спестите време, веднага ще видите как ще изглежда сайта, ще изберете цвят и ще тествате функционалността на публикувани примери.

Решения за специализирани институции

Сайтовете по редица теми са предмет на строги ограничения и граници. По-специално това се отнася за образователните и медицинските институции. В допълнение към наличието на версия за хора с увредено зрение е необходима специална структура на менюто, включваща строго определени елементи. Трябва да има подходяща функционалност – среща с лекари или форма за обратна връзка от определен тип.

Тези изисквания вече са изпълнени в съвременните шаблони, които вземат предвид руските закони. Разработването на такъв проект от нулата ще струва много пари, да не говорим за преработката. А някои CMS, особено самонаписаните, често не отговарят на функционалните изисквания. Това означава, че ще трябва да прехвърлите сайта на друга машина.

Алтернатива е да закупите шаблонно решение с предварително зададен набор от необходими изисквания. Настройването и попълването му понякога е по-изгодно от актуализирането на стар ресурс. В допълнение, новите готови решения визуално изглеждат по-модерни и по-информативни.

 

Решения за производство
Повечето предприемачи са малки и средни предприятия. Всяка рубла трябва iako ukrajina nikada nije bila vodeća да бъде инвестирана изгодно и оправдано. За тези, които търсят съотношение цена/качество, създаването на уебсайт по шаблон е най-добрият изход.

Тук може да има възражения – например конкурент на местен производител има същата гама продукти. Ако избере шаблонен сайт, може да се объркат. Тази ситуация е малко вероятна, ако клиентът се свърже с уеб студиото. В допълнение към цветовите разлики, свързани например с цветовете на логото, можете да се разграничите от конкурентите:

снимки на продукти, офис, служители

реда на блоковете на страницата;
семантични икони, изображения;
видове съдържание: графики, видеоклипове, инфографики и др.
Освен това някои шаблони предоставят опции за заглавки и продуктови карти, от които да избирате, с различна степен на информационно съдържание и дизайн на бутони. Уебсайтове, направени с помощта на един и същ шаблон, но в различна цветова схема, няма да изглеждат идентични.

Тук отбелязваме понякога неразбираемата логика на управлението на производствените bw lists компании. Има пари за поръчка на оборудване за милиони долари, но за уебсайта на компанията е отделен скромен бюджет. Маркетолозите нямат друг избор, освен да търсят компромис. Шаблонните проекти ще бъдат полезни тук.

Недостатъци на готовите решения

Не винаги има функционално или визуално изпълнение, което е необходимо за възложените задачи. Индивидуалните уебсайтове са единственото спасение в това отношение. За други ситуации използвайте шаблони, които можете да видите онлайн, тествайте функционалността и оценете удобството на администраторския панел. Когато правите този избор, вземете предвид следните нюанси:

Шаблонът трябва да отговаря на функционалните цели. Налични: персонализирани форми за обратна връзка, стандартни страници за нишата. Не е факт, че приятна за окото картина ще отговаря на желанията на клиента.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *