To pruža dragocjene uvide u izvedbu i procese vašeg tima

Omogućujući vam poboljšanje i poboljšanje na temelju stvarnih podataka. Učinkovit sustav praćenja poziva kao što je aircall također vašem timu olakšava komunikaciju bilo kada i bilo gdje. Pratite svoju komunikaciju tijekom zračnih poziva kako biste mogli pratiti izvedbu svog tima i brže poboljšati pozive klijenata.

Na temelju stvarnih podataka i razgovora

To eliminira nagađanje i osigurava da možete Izvršni popis razine C razviti dosljednije iskustvo robne marke. Usmjeravanje poziva i IVR Air Calling omogućuju vam da prilagodite pravila usmjeravanja tako da se svi pozivatelji odmah povežu s pravim timom.

Ovisno o dostupnosti

Izvršni popis razine C

Pozivi će biti preusmjereni relevantnom članu tima, a ne uređaju na koji se ne javlja. Učinkovito komunicirajte uz moćno biranje, klikni za biranje i navođenje u stvarnom vremenu, Air Call ubrzava vaše komunikacijske kanale. Integrira se s vašim ein sehr wiederkehrendes problem beim einsatz von drugim poslovnim alatima, što znači da možete pojednostaviti procese i postići besprijekorne tokove kupaca. Bilo da surađujete na daljinu, hibridno ili u uredu, aircall održava vaš tim povezanim i surađuje s bilo kojeg mjesta. To potiče suradnju i povećava produktivnost, osiguravajući da su svi informirani. To vam također omogućuje bolju komunikaciju sa svojim klijentima, bez obzira gdje se nalazili.

Jednostavan za korištenje

Bez potrebe za fizičkim hardverom, postavljanje za bežično pozivanje je brzo i jednostavno. Možete ga čak sinkronizirati s drugim alatima kao što su salesforce, microsoft teams, shopify itd. Zašto je aircall savršen partner za hubspot aircall aero leads ima više od 10 000 instalacija na tržištu hubspota, što ga čini najpopularnijim telefonskim partnerom. Besprijekorno se integrira s brojnim hubspot značajkama, uključujući evidenciju tvrtke, aktivnosti kontakata, transakcije, nadzorne ploče za izvješćivanje, tijek rada, pozive, prilagođena izvješća, transakcije, telefonsku podršku i izdavanje ulaznica. Automatsko snimanje poziva radi s hubspotom i aircallom tako da možete eliminirati potrebu za ručnim unosom podataka.

Ove vještine, uključujući informacijsku

Ove vještine, uključujući informacijsku

Krećući se kroz različite digitalne alate i platforme kao dio svog obrazovanja, učenici razvijaju bitne vještine digitalne pismenosti.  pismenost, digitalno stvaranje i […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *