Sve što trebate znati o faksiranju PDF-a

Bilo putem e-pošte, aplikacija za web-konferencije, tekstualnih poruka ili web-mjesta društvenih medija, digitalni svijet postao je dio svakodnevnog radnog života za većinu organizacija.

Uz sve te mogućnosti, lako je zaboraviti da je slanje i primanje faksova i dalje relevantan i učinkovit način dijeljenja dokumenata.

Generiranje i slanje PDF datoteka faksom korisno je u raznim situacijama, uključujući pravnu dokumentaciju, financijske informacije i sve druge dokumente koje je potrebno poslati na siguran i provjerljiv način. Međutim, gnjavaža oko potrebe za namjenskim faks uređajem može se činiti

nepraktičnim za mnoge tvrtke

Srećom, postoji mnogo načina za slanje i primanje faksova bez stvarnog posjedovanja faks uređaja.

U ovom ćemo članku raspravljati o svemu što trebate znati o faksiranju PDF dokumenta te o prednostima i značajkama korištenja online alata i usluga za faksiranje.

Što je PDF dokument?
PDF je kratica za Portable Document Format i vrsta je datoteke koja je dizajnirana da bude sigurna, lako dostupna i lako dijeljena. Format osigurava da nitko ne može dirati ili mijenjati sadržaj datoteke i stoga

je uobičajena vrsta datoteke za sigurne dokumente

PDF datoteke mogu se izraditi iz bilo koje vrste dokumenta sve dok nije zaštićen lozinkom ili digitalnim vodenim žigom. To znači da možete jednostavno spremiti bilo koji dokument kao PDF, uključujući skenirane dokumente i slike. Općenito, PDF datoteke mogu se malo modificirati, kao što je mogućnost dodavanja knjižnih oznaka, dodav Lista e-pošte za zemlju anja bilješki i manjih promjena u dizajnu. Međutim, te su značajke ograničene, pa ako trebate napraviti značajnije promjene, vjerojatno ćete morati koristiti izvornu datoteku.

Lista e-pošte za zemlju

Faksiranje PDF datoteka brz je i praktičan

način slanja dokumenata drugima. Um limity které si sami stanovili jesto da ispisujete dokument, skenirate ga i šaljete e-poštom, datoteku možete jednostavno poslati faksom kako bi stigla do primatelja. To je također sigurniji na bank email list čin slanja datoteka jer je malo vjerojatno da će itko moći vidjeti što se nalazi u dokumentu ili ga promijeniti.
Usporedite sve planove
POČNITE FAKSIRATI SADA
4 metode slanja PDF-a faksom
Postoji niz metoda za faksiranje PDF-a.
U nastavku ćemo pregledati neke od najpopularnijih metoda koje možete koristiti.Faks uređaji izvorni su

način slanja faksa. Oni su još uvijek popularn

opcija, a možete ih kupiti online ili u većini trgovina uredskim materijalom. Da biste faksirali PDF

Treba razmotriti nekoliko stvari. Pri korištenju ove metode. Vjerojatno će vam trebati. Za skeniranje vašeg dokumenta prije vas. Može se koristiti za slanje pdf-a.i to mnogo starijih modela. Ne podržavaju slanje datoteka kao pdf. Osim toga, ova metoda nije takva. Sigurno jer svatko tko .ima pristup vašim .dokumentima može vidjeti što je u njima.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *