Kuidas oma veebisaidil kasutajakogemust parandada (6 kiirnõuannet)

Kas soovite teada, kuidas parandada oma Spetsiaalne juht veebisaidi kasutajakogemust ilma, et peaksite oma kujundust täielikult uuendama?

Teie veebisait on üks võimsamaid teie käsutuses olevaid turundustööriistu. See on teie “tippmüüja”, kes töötab ööpäevaringselt, mis võib olla iga ettevõtte jaoks tõhus tööriist. Kuid kui soovite tagada, et teie veebisait vastaks “tippmüüjaks” olemise nõuetele, peate parandama kasutajakogemust, et muuta see külastajatele hõlpsamini juurdepääsetavaks.

Kuna digitaalsed suundumused arenevad, võib teie sait kiiresti vananeda ja peate tegema muudatusi, et uute trendidega järgida. Ja need kohandused võivad muutuda kulukaks, kui peate oma saidi kasutatavust optimeerima eksperdid.

Aitamaks teil sellest väljakutsest üle saada, olen koostanud nimekirja 6 kiirest näpunäidetest, millest saate alustada oma veebisaidi kasutajakogemuse parandamiseks.

1. Optimeerige oma lehe laadimiskiirust

Kas teadsite, et 53% külastajatest lahkub veebisaidilt, kui selle laadimiseks kulub rohkem kui 3 sekundit? Ja ainult 1-sekundiline viivitus lehe laadimisajal vähendab konversioonide arvu 7%, lehevaatamiste arvu vähenemist 11% ja klientide rahulolu 16%.

Seetõttu on esimene ja kõige olulisem samm veebisaidi kasutajakogemuse parandamiseks optimeerida lehe laadimiskiirust. Kiiresti laaditav sait mitte ainult ei paranda kasutatavust ja konversioone, vaid suurendab ka lehevaatamiste ja klikkide arvu ning suurendab teie üldist SEO-d.

Lehe laadimiskiiruse optimeerimiseks peaksite:

  • Kasutage vahemällu salvestamise pistikprogrammi, et laadida kiiresti oma saidi salvestatud koopia oma kasutaja brauserisse
  • Saidi üldise failimahu vähendamiseks tihendage raskeid pilte
  • Kasutage sisu edastamise võrku (CDN), et edastada oma veebisaidi sisu kasutajale lähimast geograafilisest asukohast
  • Eemaldage mittevajalikud pistikprogrammid, et faili suurus oleks võimalikult väike
  • Kasutage kiiruse jaoks optimeeritud WordPressi teemat
  • Vähendage väliseid HTTP-päringuid, nagu skriptid, laaditabelid ja kujutised välistest ressurssidest
  • Optimeerige oma WordPressi andmebaas
  • Lülituge kiiremale veebimajutusteenusele

2. Lisage leivapuru, et aidata kasutajatel saidil paremini navigeerida

Veebisaidile leivakruuside lisamine aitab kasutajatel ja otsingumootoritel teie saidil paremini navigeerida. Teisisõnu, navigeerimine on hierarhilise navigeerimise teine ​​vorm, mis võimaldab külastajatel kiiresti näha, millist lehte nad parajasti külastavad, ja liikuda tagasi avalehele.

Liikumistee navigeerimine aitab kasutajatel teie saidi kõrgemaid tasemeid uurida ja sellel kauemaks jääda. Näiteks selle asemel, et klõpsata otsingutulemuste juurde naasmiseks nuppu Tagasi, võivad nad leida lisateavet teie kodulehelt.

Spetsiaalne juht

Lisaks aitavad leivad ka otsingumootoritel teie veebisaidil roomata ja mõista sisemist linkimisstruktuuri. Mitte ainult seda, vaid see võib ka suurendada teie klikkimise määra, alandada põrkemäära ja parandada asetust otsingumootorites.

Lihtsaim viis saidile navigeerimisriba lisamiseks on kasutada WordPressi SEO pistikprogrammi, nagu All in One SEO (AIOSEO), Yoast või Rank Math. Mõnel WordPressi teemal võib aga juba olla riivsai ja te ei pea midagi tegema, seega kontrollige seda kõigepealt.

3. Kasutage õiget vormindamist

Kasutage oma saidi sisus kindlasti õiget vormingut. Lihtteksti pikkade lõikude kasutamine väsitab teie lugejaid juba enne poole peal. Tõenäoliselt lahkuvad nad teie veebisaidilt, et leida mõni teine, mida on lihtsam lugeda ja seedida.

Selle asemel kasutage ainult ühe või kahe lause pikkusi lühikesi lõike ja jagage tekst täppide ja numbriloenditega.

Lisage ka interaktiivset ja visuaalset sisu, nagu pildid ja videod. Visuaalide lisamine aitab teksti osadeks jagada ja kaasatust suurendada. Videod panevad külastajad teie lehel kauemaks jääma, mis vähendab teie põrkemäära ja parandab asetust otsingumootorites.

4. Valige Kergesti loetavad fondid

Valige oma veebilehtedel kergesti loetavad fondid ja ärge kasutage fonti ainult sellepärast, et see hea välja näeb. Kui seda on raske lugeda, võivad külastajad teie saidilt lahkuda ja minna teisele, mida on lihtsam lugeda.

Samuti ärge kasutage liiga väikeseid kirjasuurusi. Veenduge, et suurus oleks kõigis mobiilseadmetes ja tahvelarvutites lugemiseks piisavalt O impacto do proceso de prospección nas empresas suur. Suumifunktsiooni kasutamine sisu vaatamiseks ei aita kasutajatel teie veebisaiti teistest eelistada.

Lisaks keskenduge loetavusele ja kasutage sisu loomisel vestlustooni. See mitte ainult ei hõlbusta kasutajatel teie sisu seedimist, vaid aitab teil ka Google’i häälotsingus asetust saada.

Kõik peamised WordPressi SEO pistikprogrammid kontrollivad teie sisu loetavuse skoori ja annavad teile soovitusi täiustuste tegemiseks, seega peaksite seda ära kasutama.

5. Veenduge, et teie veebisait oleks mobiilisõbralik

Tänasel Interneti-ajastul, mil kõik on nutitelefoni külge liimitud, on hädavajalik, et teie sait oleks mobiilisõbralik ja hõlpsasti navigeeritav kõigis seadmetes

Tegelikult on Google hakanud karistama saite, mis pole mobiilseadmete jaoks optimeeritud. Selle peamiseks prioriteediks on kasutatavus, mistõttu on vajadus reageerimisvõime järele veelgi olulisem.

Responsiivse WordPressi teema kasutamine on tõenäoliselt kõige väärtuslikum viis oma veebisaidi kasutatavuse parandamiseks.

Tänane viimane näpunäide kasutatavuse parandamiseks on muuta oma hüperlingid hõlpsasti tuvastatavaks.

Uuringud on näidanud, et veebikasutajad näevad sinist ja allakriipsutatud teksti linkidena ja teavad neile klõpsata. Seega aitab juba tõestatud toimivuse järgimine teil parandada oma saidi hüperlingi struktuuri.

Samuti optimeerige oma linkide ankurtekste, et aidata kasutajatel ja otsingumootoritel teada, millele link viitab.

Näiteks „klõpsake siin” ei ütle midagi lingitava sisu kohta. Teisest küljest annab ankurteksti (nt ” Kuidas teha WordPressi veebisaiti “) kasutamine külastajatele ja Google’ile teada, millest link räägib.

Sinu juurde

Siin on 6 näpunäidet, mida saate oma veebisaidi kasutajakogemuse kiireks parandamiseks kasutada. Saidi kasutatavuse parandamine hoiab 1000 mobile phone numbers külastajaid teie veebisaidil kauem ja pakub SEO eeliseid , näiteks madalamat põrkemäära ja paremaid asetusi. Täpsemalt aitab see otsingugigandil Google näha, et teie sisu on kasutajatele väärtuslik ja eelistab seda otsingutulemustes.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *