Markkinointi arkkitehdeille: 4 voittostrategiaa

Olitpa freelance-arkkitehti tai työskentelet pienessä arkkitehtitoimistossa, tunnet todennäköisesti stressin , joka syntyy, kun uusia projekteja ei ole näköpiirissä. Tasainen työnkulku voi auttaa lievittämään tätä stressiä, mutta se riippuu hyvästä markkinointikampanjasta , joka pitää asiakkaat koputtamassa ovellesi ja auttaa luomaan yrityksen tuotemerkin. Tässä on tunnistettu ja analysoitu arkkitehdeille neljä hyödyllistä markkinointistrategiaa, jotka auttavat sinua luomaan liiketoimintaa ja pitämään stressin loitolla.  

Arkkitehtipalveluiden kysyntä liittyy asuin- ja liikerakentamisen määrään alueella. Koska arkkitehtitoimistot ovat yleensä pieniä kokonaisuuksia ja kustannukset ovat pääosin kiinteitä, alan mittakaavaetu on alhainen, mikä tekee kannattavuuden riippuvaiseksi jatkuvasta työnvirrasta. Tämä tarkoittaa, että toimiala on erittäin pirstoutunut, mikä luo hyvän ympäristön kilpailulle ja siten vakavimpiin markkinointimahdollisuuksiin.

Suunnittele markkinointisuunnitelmasi ostosegmenttien perusteella

Hajanaisella alalla sinulla on satoja kilpailijoita, mutta useimmat ovat pieniä ja heikkoja, joten ne eivät ole merkittävä uhka kehityksellesi. Sen avulla sinulla on hyvä tilaisuus selvittää, mikä tekee sinusta erilaisen, ja vahvistaa yritystäsi näiden tietojen avulla. Nämä neljä markkinointistrategiaa voivat auttaa sinua erottumaan joukosta arkkitehtuurimarkkinoilla ja ylläpitämään projektien jatkuvaa virtaa.

Olet ehkä yrittänyt mainostaa arkkitehtuuristudioasi tai palveluitasi freelance-arkkitehtina maksullisen mainonnan kautta Whatsapp-numeroluettelo lehdistössä, hakukoneissa tai sosiaalisessa mediassa ilman yhtäkään puhelua tai sähköpostia vastauksena ponnisteluisiisi. Saatat tuntea, että olet heittänyt rahaa pois ja että mainonnasta ei ole hyötyä arkkitehdeille. Näin ei kuitenkaan ole.

Tyypillinen arkkitehtuuriyritysten käyttämä mainonta keskittyy yleensä yhteen tavoitteeseen: asiakkaan palkkaamiseen. Vaikka ajatus tehdä välitön myynti ei ole väärä, todellisuudessa rajoitat markkinointipotentiaaliasi keskittymällä vain yhteen väestösegmenttiin.

Whatsapp-numeroluettelo

Prosenttia tavoitteestasi on valmis palkkaamaan

Asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että vain 3  palvelusi välittömästi . On olemassa ostosykli , jonka kohteesi käy Donner du pouvoir aux dirigeants de première ligne läpi ennen kuin päätät palkata sinut. Sinun tulee ottaa tämä monivaiheinen sykli huomioon ja suunnitella sen pohjalta markkinointistrategiasi arkkitehtina.

Jeremy Miller, brändistrategi ja bestseller-kirjan Sticky Branding: 12.5 Principles to Erotu, houkutella asiakkaita ja kasvattaa uskomattoman brändin kirjoittaja , puhuu 3 prosentin säännöstä . Millerin mukaan tämä sääntö jakaa markkinasi viiteen ostosegmenttiin:

  • 3 prosenttia on aktiivisia ostajia . Heillä on tarve, he etsivät vaihtoehtoja ja haluavat palkata arkkitehdin aub directory seuraavan 30-90 päivän kuluessa.
  • 7 prosenttia on avoin ajatukselle palveluiden palkkaamisesta, mutta eivät etsi vaihtoehtoja aktiivisesti . Hyvä markkinointikampanja tai kylmäpuhelu voivat herättää heidän kiinnostuksensa tehokkaasti.
  • 30 prosentilla on tarve, mutta se ei ole tarpeeksi vahva toimiakseen . He saattavat näyttää potentiaalisilta asiakkailta, mutta he eivät sitoudu, koska heillä on muita prioriteetteja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *