Trajanje baterije također je bila pritužba

0 uveo nove značajke, ukupna izvedba sustava nije bila savršena za sve korisnike. Neki su prijavili sporost pri korištenju univerzalne kontrole, povremena rušenja aplikacija i kašnjenje pri upravljanju velikim datotekama.  za mnoge koji su iskusili brzo pražnjenje prilikom pokretanja više aplikacija istovremeno.macOS 15.1: najbolja stabilnostmacOS 15.1 preuzima krunu kada su u pitanju poboljšanja performansi. Vrijeme pokretanja je brže, aplikacije rade glatko, a sustav se čini pouzdanijim. Trajanje baterije posebno je značajno optimizirano, što korisnicima omogućuje da izvuku više iz svojih uređaja. Nadalje, mnogi su korisnici primijetili da aplikacije koje crpe memoriju rade bolje, bez usporavanja cijelog sustava.

 

Podešavanje značajki u mac

Što je novo?macOS 15.1 u odnosu na macOS 15.0: Koje ažuriranje nudi najbolje iskustvo?Način poboljšanog fokusa macOS 15.1 dodaje više mogućnosti prilagodbe u Focus Mode. Korisnici sada mogu postaviti načine fokusiranja na temelju određenih lokacija, aplikacija ili osoba, što im daje bolju kontrolu nad time koje Posebna baza podataka obavijesti dopustiti u bilo kojem trenutku.Poboljšana integracija Face ID-a i Touch ID-aU macOS 15.1, otključavanje aplikacija, web stranica i plaćanja pomoću Face ID-a ili Touch ID-a djeluje brže i brže. Ova manja izmjena čini svakodnevne zadatke kao što su prijava na račune ili odobravanje preuzimanja bržima i manje zahtjevnima.

Proširena funkcionalnost widgetamac

OS 15.1 proširuje funkcionalnost widgeta. Widgeti sada podržavaju više aplikacija trećih strana i omogućuju bolju Effectieve strategieën voor verandermanagement prilagodbu, što ih čini još svestranijim i dinamičnijim nego u macOS 15.0.Kompatibilnost aplikacije: macOS 15.1 je čisti pobjednikKompatibilnost aplikacija često br lists je odlučujući čimbenik pri nadogradnji, a macOS 15.1 blista u ovom području. Mnogim razvojnim programerima trećih strana trebalo je neko vrijeme da optimiziraju svoje aplikacije za macOS 15.0, što je dovelo do problema s performansama ili grešaka u kompatibilnosti. Do izlaska macOS-a 15.1 većina je aplikacija bila optimizirana za besprijekoran rad. To čini macOS 15.

 

1 kompatibilnijim sa starijim aplikacijama

i najnovijim  softverom , osiguravajući manje padova i štucanja tijekom upotrebe.Trajanje baterije: veliko poboljšanjePerformanse baterije bile su jedna od najvećih pritužbi u ranim danima macOS-a 15.0. Potrošnja energije sustava, osobito pri pokretanju aplikacija visokih performansi, brzo je praznila baterije. Međutim, macOS 15.1 rješava ovaj problem s učinkovitijim sustavom upravljanja baterijom. Korisnici mogu očekivati ​​dulje trajanje baterije, posebno tijekom načina rada niske potrošnje, što ga čini mnogo boljim izborom za one koji su u pokretu.Sigurnosna poboljšanja: macOS 15.1 prednjačiApple je poznat po svojim strogim sigurnosnim protokolima, a macOS 15.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *